Nieuws - pagina 5

04 april 2017

Vacature bestuurslid

Armoede in Den Haag. Daar kun jij wat aan doen. Op jouw manier. Als bestuurslid bij de Vincentiusvereniging Den Haag krijg je namelijk de vrijheid om de functie zo in te vullen dat deze aansluit bij je expertise, interesse en kracht. Wil jij het motorblok worden van een organisatie die armoede in Den Haag echt aanpakt? Ben je een betrokken duizendpoot die de mouwen graag opstroopt om het verschil te maken? En heb je bijvoorbeeld een bouwkundig achtergrond, financiële ervaring, een groot sociaal netwerk, of expertise in communicatie/marketing/sociale media? Grote kans dat we op zoek zijn naar jou!

 

De Vincentiusvereniging heeft sterke wortels in de Haagse samenleving en vrijwilligerswereld. We zijn al ruim 160 jaar actief en daarmee de oudste vereniging van de stad. De vereniging heeft een mooie en rijke traditie. Ook zijn we een zeer gezellige vereniging. Geregeld organiseren we borrels en diners voor leden en vrijwilligers. De vereniging heeft meer dan 100 vrijwilligers en een zeer actieve ALV.

 

De Vincentiusvereniging is diverse malen onderscheiden vanwege haar aanpak en de impact van projecten. Zo zorgen we ervoor dat 120 Haagse kinderen ieder jaar hun verjaardag kunnen vieren. Ook helpen we duizenden inwoners van de stad aan tweedehandskleren en spullen. Dankzij deze en andere projecten weten we veel mensen te bereiken. Dit willen in de toekomst blijven doen en waar mogelijk ook met nieuwe initiatieven komen.

 

Lijkt het je leuk om als bestuurslid actief te zijn binnen onze vereniging? Neem dan contact op met ons secretariaat voor meer informatie: secretariaat@vincentiusdenhaag.nl

 

De gemiddelde werkbelasting is ongeveer vier uur per week.

 

 

03 april 2017

Cineac-reportage over maaltijd voor daklozen in de Vincentius Hof

20 maart 2017

Website vernieuwd

Onze websites zijn vernieuwd! Wij hopen u hiermee in de toekomst nog beter te kunnen informeren over de activiteiten van onze vereniging.

Zaterdag 10 september: Kortenbos gaat los
07 september 2016

Zaterdag 10 september: Kortenbos gaat los

Op zaterdag 10 september vindt in en om de Vincentius Hof en het Stadsklooster het buurtfestival Kortenbos gaat los plaats. Heel veel optredens, informatiestands, eetgelegenheden en allerlei activiteiten voor kinderen.

Feestelijke heropening van het prieel in de kloostertuin
03 juli 2016

Feestelijke heropening van het prieel in de kloostertuin

Op vrijdag 1 juli heeft wethouder Baldewsingh het herbouwde prieel in de tuin van het Stadklooster officieel heropend. Dit gebeurde onder grote belangstelling van buurtbewoners en relaties van de Vincentius Vereniging en de broeders van het Stadsklooster.


Lees meer ›
Officiële heropening van het prieel door wethouder Baldewsingh
18 juni 2016

Officiële heropening van het prieel door wethouder Baldewsingh

 Op vrijdag 1 juli opent wethouder Rabin Baldewsingh om 16.30 uur het herbouwde prieel in de tuin van het Stadsklooster aan het Westeinde 101 in het centrum van Den Haag. Dit prieel is de blikvanger van deze goed verborgen oase van rust te midden van het hectische stadsleven.


Lees meer ›
Vincentius Vereniging ontvangt €1000,- van ING voor het project Tafelen met Elkaar
23 maart 2016

Vincentius Vereniging ontvangt €1000,- van ING voor het project Tafelen met Elkaar

 Op 22 maart jl mocht onze voorzitter Willibrord Kruijsen het prachtige bedrag van €1.000,- in ontvangst nemen. Dit bedrag werd beschikbaar gesteld door de ING in het kader van hun actie Help Nederland Vooruit. Wij willen iedereen hartelijk danken voor het uitbrengen van hun stem.
Het bedrag komt ten goede aan het project Tafelen met Elkaar.


Lees meer ›
1 2 3 4 5