Word donateur

Help vandaag nog de meest kwetsbaren in en om Den Haag. Word supporter van de Vincentiusvereniging Den Haag en draag bij aan het algemeen maatschappelijk welzijn in uw eigen omgeving.

 

Uw hulp is hard nodig. Wat gebeurt er allemaal in en om Den Haag? Met uw donatie;

  • Krijgen mensen die leven van een minimaal inkomen de mogelijkheid zich fatsoenlijk te kleden (Kledingbeurs),
  • Hun kinderen speelgoed om mee te spelen (Speelgoedbeurs),
  • Kunnen sociaal armen samenkomen voor dat broodnodige persoonlijke contact (Sociaal Café).

Waarom donateur worden?

 

Voor al onze projecten is uiteraard geld nodig. Voor een groot deel betalen wij onze activiteiten uit eigen kas. Daarnaast zijn het vooral giften en donaties die bijdragen aan het voortzetten van onze diverse maatschappelijke projecten. Door donateur te worden, steunt u onze activiteiten en draagt u bij aan het bevorderen van het algemeen maatschappelijk welzijn in Den Haag en omgeving. Donateur worden kan al vanaf €10,-. Als uw beurs dit toelaat mag u natuurlijk meer betalen. Het is een zeer goede investering, want met behulp van uw donatie maken wij het verschil!

 

Steeds vaker nalatenschap

 

Mensen besluiten steeds vaker (een klein deel van) hun nalatenschap te schenken aan het maatschappelijk welzijn van Den Haag. Ze hechten veel waarden aan een ideale leefomgeving en vinden het belangrijk dat dit ideaal een tweede leven krijgt.  Zo dragen ze ook na hun overlijden bij aan het maatschappelijk welzijn de stad.

 

Dankzij nalatenschappen kan de Vincentiusvereniging Den Haag blijven doorgaan met het bieden van hulp aan de kwetsbaren in Den Haag en omgeving. U kunt een steentje bijdragen door de Vincentiusvereniging Den Haag op te nemen in uw testament.

 

Lees hier meer over nalatenschappen aan een goed doel

 

Zo’n nalatenschap is gemakkelijk geregeld. De notaris biedt begeleiding in het opstellen van een testament, waarin de Vincentiusvereniging Den Haag dan als erfgenaam wordt aangemerkt. U kunt hiervoor de notaristelefoon raadplegen op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur: 0900 346 93 93 (€ 0,80 ct./p.m.).

 

Voor de stap naar de notaris gezet wordt, kan ons secretariaat helpen een vorm van nalatenschap te kiezen of daarin te adviseren. Een gesprek zonder verplichtingen kan verhelderend zijn en ondersteuning bieden in het maken van de juiste beslissingen.

 

De Vincentiusvereniging Den Haag is erkend als, Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), door het Ministerie van Financiën. Dit betekent onder andere dat wij geen successierechten betalen over uw legaat of erfenis. Uw nalatenschap komt dus geheel ten goede aan het werk van de Vincentiusvereniging Den Haag om lokale noden te bestrijden. 

 

Help ons het verschil te maken. Doneer nu....


ING Ibannr:  NL84INGB0000070288 tnv Vincentiusvereniging Den Haag......bedankt!

Kies hieronder wat u wilt betalen:*
BedragaantalTotaal
Donatie 10 euro€ 10,00
Donatie 20 euro€ 20,00
Donatie 50 euro€ 50,00
Totaal

Invoer:

Achternaam
Voornaam
Uw Email adres
Houd me op de hoogte
 Ja, graag
Betalen:
Na het versturen van de bestelling word je doorgestuurd naar het betaalscherm waar je via de onderstaande methode kunt betalen:
iDEAL
* Verplichte velden