Word donateur

Voor onze activiteiten en vooral voor het primaire doel is veel geld nodig. U kunt daarbij helpen met een eenmalig gift of periodieke donatie. Dit laatste zorgt voor meer zekerheid en continuïteit voor onze projecten. 

 

Donatie:

Als u de Vincentiusvereniging en haar projecten een warm hart toedraagt dan kunt u een eenmalige of periodieke donatie doen. Indien gewenst kunt u deze (periodieke) donatie koppelen aan een van onze projecten (bijv Tafelen met Elkaar). Neem hiervoor contact op met het secretariaat. 

 

Voor eenmalige donaties kunt u de automatische betaalmethode onderaan deze pagina gebruiken. Veel dank alvast! 

 

Nalatenschap:

U kunt ook een belangrijke bijdrage aan het werk van de Vincentius Vereniging leveren met uw legaat of nalatenschap. Misschien niet het leukste onderwerp om over na te denken, maar wel belangrijk om goed te regelen. 


Voor het regelen van een nalatenschap en het opstellen van een testament kunt u terecht bij een notaris. Een legaat (geldbedrag of specifieke goederen of kostbaarheden die u nalaat) of een erfenis (het geheel of een evenredig deel van al uw bezittingen) moet u wettelijk verplicht vastleggen in een testament. Een notaris kan u uitgebreid en onafhankelijk voorlichten over de mogelijkheden die er zijn, ook wat betreft de fiscale mogelijkheden en beperkingen. Heeft u al een testament dan is het raadzaam dat periodiek te (laten) bekijken met betrekking tot veranderingen in wetgeving en fiscale zaken. Ook kunt u de notaristelefoon raadplegen op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur: 0900 346 93 93 (€ 0,25 ct./p.m.). Ook de belastingalmanakken besteden veel aandacht aan dit onderwerp.

De Vincentius Vereniging  is erkend als ANBI, Algemeen Nut Beogende Instelling, door het Ministerie van Financiën. Dat betekent onder andere dat wij geen successierechten hoeven te betalen over uw legaat of erfenis. Uw nalatenschap komt dus geheel ten goede aan het werk van de Vincentius Vereniging om lokale noden te bestrijden. 

Kies hieronder wat u wilt betalen:*
BedragaantalTotaal
Donatie 10 euro€ 10,00
Donatie 20 euro€ 20,00
Donatie 50 euro€ 50,00
Totaal

Invoer:

Achternaam *
Voornaam
Uw Email adres *
Houd me op de hoogte *
 Ja, graag
Betalen:
Na het versturen van de bestelling word je doorgestuurd naar het betaalscherm waar je via de onderstaande methode kunt betalen:
iDEAL
* Verplichte velden