Speelgoedbeurs

De Vincentius Speelgoedbeurs (VSB) is voor het bieden van nieuw en tweedehands speelgoed, ten behoeve van de kinderen uit gezinnen met een Ooievaarspas in de Gemeente Den Haag en omstreken. De enthousiaste vrijwilligers van de VSB dragen hun steentje bij aan het algemeen maatschappelijk welzijn in hun eigen omgeving, door het inzamelen van speelgoed, het schoonmaken ervan, het eventueel opknappen en het aanbieden in het gezellige winkelpand aan het Westeinde 125 A in Den Haag.
Tijdelijke Corona maatregelen:

De komende week zijn wij weer open op dinsdag 19 mei, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur, en op woensdag 20 mei van 10.00 tot 12.00 uur.

Om besmettingsgevaar zoveel mogelijk te beperken, hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen moeten nemen:
- u komt niet als u verkoudheids- of griepklachten hebt
- er mogen maar twee bezoekers tegelijk naar binnen, we hebben volgnummers met een tijdschema, ieder heeft 20 minuten de tijd
- er mag 1 persoon per gezin naar binnen, kinderen mogen voorlopig helaas niet mee naar binnen
- u kiest zoveel mogelijk op zicht, u pakt alleen wat u kiest
- u volgt de aanwijzingen van de medewerkers op
- u wacht niet vlak voor de winkel op uw beurt, er is genoeg ruimte om op afstand te wachten

Wij kunnen voorlopig helaas ook geen speelgoed aannemen.

Wanneer u uw kind absoluut niet alleen kunt laten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen (06 30 99 07 23), wellicht kan er een afspraak op maat worden gemaakt.

 

 

De VSB is bezig met het verdelen van het speelgoed, omdat zij vindt dat kinderen uit alle gezinnen recht hebben op goed speelgoed met het oog op het kinderrecht: Fijn kunnen Spelen.

 

De VSB is sinds 1 oktober 2018 officieel aanbieder voor kinderen van 0 tot 13 met een Ooievaarspas. Cliënten van de VSB die in het bezit zijn van een geldige Ooievaarspas kunnen twee keer per jaar speelgoed uitkiezen. Bij het ophalen van het speelgoed in de winkel wordt het pasje gescand.

 

Openingstijden Vincentius Speelgoedbeurs Den Haag:

Maandag, dinsdag en woensdag tussen 9:30 en 12:00

Donderdag tussen 13:00 en 15:00

 

Contact:

070 7631141

 

Locatie VSB is aan het Westeinde 125 A in Den Haag

 

Kijk voor meer informatie over de Vincentius Speelgoedbeurs en voor het inleveren van speelgoed op https://www.speelgoedbeursdenhaag.nl/

 

Word vrijwilliger bij dit project. Kijk hier voor de vacatures.

 

Zin in het vieren van een verjaardagsfeestje? Klik hier voor het project tafelen met elkaar.