Theater in de steeg

In de steeg aan het Westeinde, in hartje Den Haag, vindt men het unieke 'Theater in de Steeg'. Dit vestzaktheater is de ultieme locatie voor uw toneelvoorstellingen, cabaretvoorstellingen, muziekuitvoeringen, try-outs, oefenen in podiumkunsten, maar ook voor uw  sociaal-culturele bijeenkomsten, lezingen en vergaderingen. Het biedt ruimte voor ruim tachtig bezoekers en heeft een geheel eigen foyer. De sfeer is te beschrijven als ontspannen en knus.
Bekende namen als Youp van ’t Hek, Drs. P en Herman Finkers hebben hier opgetreden. Seth Gaaikema was vergroeid met dit theater en deed hier tot op hoge leeftijd zijn try-outs.

 

Theater In de Steeg ligt vlak bij het uitgaanscentrum van Den Haag. Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand en gemakkelijk te combineren met andere activiteiten in de binnenstad.

 

In de theaterzaal zit het publiek dicht op het podium. Artiesten, acteurs, muzikanten en kleine toneelgezelschappen ervaren dit contact met het publiek als speciaal en persoonlijk. Theater in de Steeg is daarom uitermate geschikt voor publiekstrekkers van rond de zestig à zeventig bezoekers per voorstelling.

 

De locatie beschikt over prima podiumverlichting, projectiemogelijkheden en er staat een goed gestemd akoestische piano. Het theater voldoet aan alle veiligheidseisen.

 

Bekijk hier het programma van Theater in de Steeg

 

Huur nu de theaterzaal

 

Kijk voor mogelijkheden en activiteiten op www.theaterindesteeg.nl . U treft hier tevens de antwoorden op veelgestelde vragen.