Nieuws

29 september 2019

18 Jongeren op vakantie met STIB

Van 17 tot en met 21 augustus heeft STIB-vakantiekampen een vakantie-uitje georganiseerd. Het betreft een kamp voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar die anders niet op vakantie kunnen vanwege de financiële situatie thuis. Het STIB-vakantiekamp 2019 is geheel verzorgd door vrijwilligers.

18 Jongeren op vakantie met STIB
De Vincentiusvereniging Den Haag heeft dit jaar een bijdrage geleverd aan het STIB-vakantiekamp. Dit heeft ervoor gezorgd dat in totaal 18 kinderen uit Den Haag een hele leuke vakantieweek hebben gehad! Zover wij hebben mogen vernemen heeft iedere deelnemer kunnen genieten van de uitstapjes en de ervaring. 

 

STIB zegt: “Het is mooi te zien hoe de kinderen opbloeien en meerdere malen aangaven dat ze zo aan het genieten waren. Zowel de vrijwilligers als de kinderen zijn erg dankbaar voor jullie hulp”.

 

Wij ontzettend blij dat onze bijdrage op zo’n goede manier wordt besteed en bedanken STIB-Vakantiekampen voor hun geweldige inzet. Donaties voor dergelijke projecten zijn bij de Vincentiusvereniging Den Haag van harte welkom. Meer informatie omtrent doneren kun je terugvinden door de link te volgen. Klik hier