Nieuws - pagina 6

Vincentius Kledingbeurs reikt bedragen uit aan Haagse goede doelen
23 mei 2017

Vincentius Kledingbeurs reikt bedragen uit aan Haagse goede doelen

Op 17 mei jl. zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst een aantal Haagse goede doelen verblijd met een forse gift uit de opbrengst van de Vincentius Kledingbeurs.
Lees meer ›
Vincentius Kledingbeurs nu ook op zaterdag geopend
15 mei 2017

Vincentius Kledingbeurs nu ook op zaterdag geopend

Vincentius Kledingbeurs nu ook op zaterdag geopend!
 

De Vincentius Kledingbeurs is iedere vrijdagmiddag geopend van 12.00-16.00 uur. Vanaf zaterdag 20 mei zal deze goede doelen-winkel aan het Westeinde 177 ook op de eerste en derde zaterdag van de maand haar deuren openen. De collectie varieert wekelijks door de nieuwe aanwinsten. Inmiddels is er een grote collectie voor dames en heren, voor elk wat wils. Daarnaast uiteraard ook boeken, cd's en bric&brac voor de bekende vriendelijke prijzen. De opbrengst van de Kledingbeurs komt ten goede aan diverse lokale projecten. Geopend iedere vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en nu dus ook tweemaal per maand op zaterdag. U vindt de Vincentius Kledingbeurs aan het Westeinde 177 in het hartje van Den Haag.

Artikel in De Posthoorn: Ellen stopt na 47 jaar bij de Kledingbeurs
20 april 2017

Artikel in De Posthoorn: Ellen stopt na 47 jaar bij de Kledingbeurs

Ellen Ohlsen is na 47 jaar gestopt als vrijwilligster bij de Vincentius Kledingbeurs aan het Westeinde. " Stuart Kensenhuis maakte een interview dat op 16 april jl is verschenen in De Posthoorn. Via deze link kunt u dit artikel bekijken.
04 april 2017

Vacature bestuurslid

Armoede in Den Haag. Daar kun jij wat aan doen. Op jouw manier. Als bestuurslid bij de Vincentiusvereniging Den Haag krijg je namelijk de vrijheid om de functie zo in te vullen dat deze aansluit bij je expertise, interesse en kracht. Wil jij het motorblok worden van een organisatie die armoede in Den Haag echt aanpakt? Ben je een betrokken duizendpoot die de mouwen graag opstroopt om het verschil te maken? En heb je bijvoorbeeld een bouwkundig achtergrond, financiële ervaring, een groot sociaal netwerk, of expertise in communicatie/marketing/sociale media? Grote kans dat we op zoek zijn naar jou!

 

De Vincentiusvereniging heeft sterke wortels in de Haagse samenleving en vrijwilligerswereld. We zijn al ruim 160 jaar actief en daarmee de oudste vereniging van de stad. De vereniging heeft een mooie en rijke traditie. Ook zijn we een zeer gezellige vereniging. Geregeld organiseren we borrels en diners voor leden en vrijwilligers. De vereniging heeft meer dan 100 vrijwilligers en een zeer actieve ALV.

 

De Vincentiusvereniging is diverse malen onderscheiden vanwege haar aanpak en de impact van projecten. Zo zorgen we ervoor dat 120 Haagse kinderen ieder jaar hun verjaardag kunnen vieren. Ook helpen we duizenden inwoners van de stad aan tweedehandskleren en spullen. Dankzij deze en andere projecten weten we veel mensen te bereiken. Dit willen in de toekomst blijven doen en waar mogelijk ook met nieuwe initiatieven komen.

 

Lijkt het je leuk om als bestuurslid actief te zijn binnen onze vereniging? Neem dan contact op met ons secretariaat voor meer informatie: secretariaat@vincentiusdenhaag.nl

 

De gemiddelde werkbelasting is ongeveer vier uur per week.

 

 

03 april 2017

Cineac-reportage over maaltijd voor daklozen in de Vincentius Hof

20 maart 2017

Website vernieuwd

Onze websites zijn vernieuwd! Wij hopen u hiermee in de toekomst nog beter te kunnen informeren over de activiteiten van onze vereniging.
Zaterdag 10 september: Kortenbos gaat los
07 september 2016

Zaterdag 10 september: Kortenbos gaat los

Op zaterdag 10 september vindt in en om de Vincentius Hof en het Stadsklooster het buurtfestival Kortenbos gaat los plaats. Heel veel optredens, informatiestands, eetgelegenheden en allerlei activiteiten voor kinderen.
Feestelijke heropening van het prieel in de kloostertuin
03 juli 2016

Feestelijke heropening van het prieel in de kloostertuin

Op vrijdag 1 juli heeft wethouder Baldewsingh het herbouwde prieel in de tuin van het Stadklooster officieel heropend. Dit gebeurde onder grote belangstelling van buurtbewoners en relaties van de Vincentius Vereniging en de broeders van het Stadsklooster.
Lees meer ›
Officiële heropening van het prieel door wethouder Baldewsingh
18 juni 2016

Officiële heropening van het prieel door wethouder Baldewsingh

 Op vrijdag 1 juli opent wethouder Rabin Baldewsingh om 16.30 uur het herbouwde prieel in de tuin van het Stadsklooster aan het Westeinde 101 in het centrum van Den Haag. Dit prieel is de blikvanger van deze goed verborgen oase van rust te midden van het hectische stadsleven.
Lees meer ›
Vincentius Vereniging ontvangt €1000,- van ING voor het project Tafelen met Elkaar
23 maart 2016

Vincentius Vereniging ontvangt €1000,- van ING voor het project Tafelen met Elkaar

 Op 22 maart jl mocht onze voorzitter Willibrord Kruijsen het prachtige bedrag van €1.000,- in ontvangst nemen. Dit bedrag werd beschikbaar gesteld door de ING in het kader van hun actie Help Nederland Vooruit. Wij willen iedereen hartelijk danken voor het uitbrengen van hun stem.
Het bedrag komt ten goede aan het project Tafelen met Elkaar.
Lees meer ›
1 2 3 4 5 6