Nieuws

06 oktober 2019

Fantastische "trekker" gift van de boeren aan Speelgoedbeurs

Op 2 oktober trokken duizenden boeren met hun grote trekkers naar Den Haag om daar te laten horen, dat zij zich door de politiek niet serieus genomen voelen. Maar zij bedachten ook een heel positieve actie namelijk: “Doneer een trekkertje” voor de arme kinderen van Den Haag.

Fantastische
Tijdens de demonstratie waren wij op het Malieveld om de geweldige gift van 1236 grote en kleine speelgoedtrekkers aan te nemen. De gezamenlijke leveranciersgroep van landbouwwerktuigen boden ook nog 100 grote traptrekkers aan en er volgt nog meer.

Ongelooflijk wat een mooi speelgoed allemaal: van heel klein tot groot en bijna allemaal fonkelnieuw. Veel boeren hingen een persoonlijk kaartje aan de door hun gegeven trekker.

 

Het hele spul stond opgesteld in een gigantische oplegger. De oplegger reed later die middag het Westeinde op en na een lumineuze parkeerstunt was het uitladen geblazen en dat leidde tot een winkel vol trekkers. Prachtig om deze trekkers de komende maanden te kunnen uitdelen in de winkel.

 

Wij danken de boeren en de techbedrijven voor deze ongelooflijk fraaie gift en reken maar dat wij een heleboel Haagse kinderen hier blij mee gaan maken.

 

Team Speelgoedbeurs Den Haag