Vincentius Kledingbeurs

Vincentius Kleding Beurs

De Vincentius Kledingbeurs (VKB) in Den Haag is er om mensen kwalitatief goede en zeer betaalbare kleding te bieden. Daarnaast wordt een breed scala aan boeken, spelletjes en bric-á-brac verkocht, tegen zeer lage prijzen. De opbrengst van de beurs gaat volledig naar goede doelen in Den Haag en omstreken.

De VKB wordt gerund door een leuke groep vrijwilligers tussen de 18 en 65 jaar. De enthousiasten medewerkers maken het verschil door de cliënten te helpen en de winkel tip top in orde te houden.

 

Jaarlijks wordt de winkel bezocht door enkele honderden mensen. Het karakteristieke winkelpand van de VKB aan het Westeinde 171 in Den Haag bestaat uit twee verdiepingen. De eerste etage is volledig gericht op de verkoop van de kleding. Begane grond is er voor de boeken, spelletjes en bric-á-brac. De bezoekers worden ontvangen aan de hand van een lekkere kop koffie met erbij altijd iets lekkers.

 

Het aanbod van kleding is zowel voor vrouwen als mannen. Iedereen is van harte welkom!

Wij kunnen altijd nieuwe of tweedehands kleding en goederen kwijt in onze winkel. Deze kunnen worden afgegeven tijdens de openingsuren of na een telefonische afspraak via nummer 06-19424880

 

De openingstijden van de kledingbeurs zijn:

Elke vrijdag tussen 12:00 en 16:00.

 

De locatie van de VKB is aan het Westeinde 171 in Den Haag

Projectleidster: Sanny van Helden

 

Word vrijwilliger bij dit project, kijk hier voor de vacatures

 

Documentaire (gemaakt door het Seniorenjournaal):