Medewerker Kledingbeurs (Zaterdag)

De Vincentiusvereniging Den Haag is een vrijwilligersorganisatie met als voornaamste doelstelling het verlichten van lokale armoede en achterstanden. Wij hebben allemaal verschillende projecten zoals o.a. Tafelen met Elkaar en de Vincentius Kledingbeurs, waarmee wij ons direct inzetten in Den Haag.
Dankzij deze projecten hebben we al heel veel mensen weten te bereiken. We willen dit in de
toekomst blijven doen. Ook hebben we verschillende prijzen gewonnen met onze projecten.
Wij zijn op dit moment op zoek naar vrijwilligers voor de Vincentius Kledingbeurs, met name voor de extra openstellingen op zaterdag.


De Kledingbeurs stelt zich tot doel mensen met een kleine beurs kwalitatief goede kleding te
verkopen voor een zeer klein bedrag en voorts om goede tweedehandse kleding een tweede leven te geven.


De Kledingbeurs is elke vrijdag geopend van 12:00 tot 16.00 uur en tevens iedere eerste en derde zaterdag van de maand. Voor de zaterdagen zoeken we enkele enthousiaste medewerkers.


Er is een groot schare aan mensen die hierop af komt om iets te kopen, maar men komt ook voor de gezelligheid. Want niet alleen worden wordt er kleding verkocht maar er is ook koffie/thee, en versgemaakte soep met broodjes en fruit. Het is er dan ook elke vrijdag erg gezellig en een vrolijke boel (en uiteraard ook op zaterdag!)

 

Als vrijwilliger van de Kledingbeurs zul je de volgende activiteiten gaan verrichten, uiteraard is de precieze invulling in overeenstemming met de overige mensen vrijwilligers:
- Sorteren van binnengekomen goederen
- Rekken en vakken inruimen
- Helpen van klanten
- Deelnemen aan de stamtafel
- Indien nodig in de keuken helpen.


Je heeft hoeft geen ‘alleskunner’ te zijn, maar moet wel met een team iets kunnen oppakken, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Het aantal uren dat je ermee bezig bent, ligt aan de
werkzaamheden en kun je bepalen in overleg met anderen de leidinggevende.

 

Heb je affiniteit met één van de werkzaamheden, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Invoer:

Voornaam *
Achternaam *
Uw Email adres *
Telefoon *
Opmerking/vraag
* Verplichte velden