Nieuws

07 juli 2017

Onze vrijwilligers BBQ van 5 juli

 Jaarlijks sluiten de vrijwilligers het seizoen af met een heerlijke BBQ.

Onze vrijwilligers BBQ van 5 juli
Een samenzijn waarbij de Vincentius vereniging haar vrijwilligers wil bedanken voor hun tomeloze inzet van het afgelopen jaar.

Een moment waarbij alle vrijwilligers van de verschillende projecten bij elkaar komen, ervaringen uitwisselen waarbij soms nieuwe ideeën opborrelen voor het komende jaar.

Zo ook dit jaar mochten we rond 65 vrijwilligers onthalen op een lekkere BBQ, een drankje en heel veel gezelligheid.

Dankzij de muzikale omlijsting van singersongwriter Philip Hoekstra en de muziekgroep La Parranda (http://www.laparranda.nl//) met een ongelooflijk goed Latijns-Amerikaans repertoire werd het een onvergetelijke zomeravond in onze gezellige tuin.

De  Vincentiusvereniging doet dit jaarlijks om haar vrijwilligers te bedanken. Alle projecten waarbij vrijwilligers zich inzetten zijn erop gericht om de minder draagkrachtigen in de maatschappij te ondersteunen.Gedurende het hele jaar zetten de vrijwilligers zich belangeloos voor hen in een vol activiteiten programma van die verschillende projecten.

Goed voor de mensen die ze ermee helpen maar ook goed voor de vrijwilliger. Zo zien ze dat er ook een andere groep mensen bestaat die een zetje in de rug wel kan gebruiken.

 

Onze vereniging bruist van de initiatieven waarbij we zoveel mogelijk mensen uit onze samenleving kunnen inzetten. Geschoold of wat minder, met wat meer beschikbare tijd of wat minder het maakt allemaal niet uit. We hebben vast wel een leuke plek voor je waarbij je je thuis voelt en wie weet bouw je je eigen netwerk ook nog een beetje uit.

 

Kijk even op de onze vrijwilligerspagina http://www.vincentiusdenhaag.nl/word-vrijwilliger of neem gewoon even contact op met ons secretariaat.