Vincentius Kleding Beurs

Vincentius Kleding Beurs

Eind 2009 is de Stichting Algemene Kledingbeurs, na het vieren van haar 40-jarig jubileum, opgeheven en overgenomen door de Vincentiusvereniging 's-Gravenhage, die de Kledingbeurs heeft voortgezet onder de naam VKB, Vincentius Kleding Beurs. In 2010 is een nieuwe start gemaakt en is de VKB doorgegaan met de verkoop van 2e hands kleding, linnengoed, boeken en bric en brac.

 

 

Het doel is mensen met een kleine beurs aan goede, betaalbare kleding, boeken en spulletjes te helpen en de opbrengst gaat naar goede doelen in Den Haag en omstreken.

De Kledingbeurs wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers en goederen kunnen tijdens de verkoopdag om niet worden ingebracht. Goederen kunnen ook worden afgegeven na telefonische afspraak op het secretariaat Westeinde 165, 2512 GX Den Haag, telefoon: 070 - 3648408, email: secretariaat@vincentiusdenhaag.nl

De VKB is geopend op iedere vrijdag van 12.00 uur tot 16.00 uur. Tevens is de VKB geopend op iedere eerste en derde zaterdag van de maand, van 12.00-16.00 uur. De koffie staat klaar met altijd iets lekkers erbij. Iedereen is van harte welkom!

Commissie VKB,

voorzitter Maria Goedraad