Kinderanimatie Tafelen Met Elkaar

Functie omschrijving

Kinderen die opgroeien in armoede in Den Haag. Daar kun jij wat aan doen. Op jouw manier. Wil jij onderdeel worden van een goed geoliede machine die ervoor zorgt dat er vermaak is bij de gezellige kinderfeestjes?

We zijn opzoek naar een extra vrijwilliger van ons animatie team. Ons team doet allemaal verschillende dingen om de kinderne te vermaken zoals: verkleden, spelletjes, in de tuin spelen, schinken, kleuren etc etc. Je hoeft geen ervaring te hebben, zo lang je maar je handen uit de mouwen wil steken en houdt van plezier maken. Je werkt in een team waardoor zij jou kunnen helpen met de dingen die je nog niet kan of wilt ontwikkelen. Het project is een keer per maand dus het kost je een dagdeel per maand, waardoor het makkelijk te combineren is ook als je een drukke agenda hebt.

Met dit project nodigen we kinderen uit die nooit hun verjaardag kunnen vieren vanwege de financiële omstandigheden van hun ouders. We nodigen het hele gezin voor een feestelijke middag compleet met diner en kinder-amusement. 


Een moment dat kinderen zich weer even kind kunnen voelen. Zo zorgen we ervoor dat 120 Haagse kinderen ieder jaar hun verjaardag kunnen vieren. Dit hele project wordt door vrijwilligers gerund.

 

De Vincentiusvereniging heeft sterke wortels in de Haagse samenleving en vrijwilligerswereld. We zijn al ruim 160 jaar actief en daarmee de oudste vereniging van de stad. Zo we hebben verschillende projecten om mensen te helpen en hebben onze projecten de afgelopen periode verschillende priijzen gewonnen. Ook zijn we een zeer gezellige vereniging. Geregeld organiseren we borrels en diners voor leden en vrijwilligers. De vereniging heeft meer dan 100 vrijwilligers.


Lijkt het je leuk om als vrijwilliger van het annimatie actief te zijn binnen onze vereniging? Neem dan contact op met ons secretariaat voor meer informatie. 070-3648408 of mail naar: secretariaat@vincentiusdenhaag.nl

Of vul het onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.


De gemiddelde werkbelasting is ongeveer 6-8 uur per maand.

Aantal uur per maand

6-8 uur

Activiteiten

Het vermaken van kinderen door middel van begeleiden van verkleden, spelletjes, in de tuin spelen, schinken, kleuren etc etc

 

Minimaal opleidingsniveau

NVT

 

Benodigde vaardigheden

samenwerken, omgaan met kinderen

 

Maximale groepsgrootte

10 personen

 

Wat krijg je er voor terug

Voldoening uitdagend, veel ruimte voor eigen initiatief, directe bijdrage aan armoedebestrijding in eigen stad. Werken in teamverband en een heel gezellige avond beleven.

 

Invoer:

Voornaam *
Achternaam *
Uw Email adres *
Telefoon *
Opmerking/vraag
* Verplichte velden